luni, 28 iulie 2008

Nicu Iorga a comis-o din nou :)

Primul telefon il primesc vineri pe la pranz,ca de obicei de pe un numar necumoscut :)
"Nicu sunt.....nu vrei Camaro in weekend :).....zi Nicule vrei Samuraiul nu?...Hai sa-l iei"
Si ca de obicei Nicu isi incepe frumos weekendul
Dupa lac,baie,peste si ce o mai fi facut el urmeaza nelipsita DISCOTECA unde isi gaseste noi tovarasi de joaca si duminica dimineata"adica pe la 5" au inceput pariurile prin padure :)
Tovarasii IMSisti stiu niste drumuri de TAF si pornesc hotarati sa-si arate muschii si sa continue pariurile.
Dupa cum se vede e greu sa tii pasul cu IMS-ul mai ales ca asta e DIESEL :)Aici in bena lui Nicu zariti un accesoriu nelipsit oricarui OFFROADER profesionist.....nu,nu coada de lopata,topor....lada aia galbena,plina cu sticle de bere :)
EEEEE.. si accesorile astea te epuizeaza pana la urma......Si duminica dimineata cand imi beam si eu linistit cafeaua primesc al doilea telefon:
"Tupare,m-am dat grav,sunt pe niste coclauri,drumuri de TAF........si am parlit ambreiajul,am rupt 2 suruburi de la bara si nu mai pot folosi troliul,sunt intepenit rau si IMS-ul nu poate sa ma scoata....nu gasesc tractor sau TAF.....cum facem sa ma recuperezi?"
Piuuuu s-a dus duminica mea linistita zic.Vorbesc cu finu sa mearga cu platforma,vorbesc cu Orlando sa ne dea Galloperul (si Orlando abia astepta sa plece de acasa asa ca a venit cu noi) si plecam dupa offroaderul nostru ramas la anaghie.
Dupa 20km de forestiere si drumuri de TAF il gasim la stana de mai jos muncind la o lada de bere si un miel la ceaun:)
"Am facut extremul vietii mele" zice maestrul cand ne intalnim,multumit de cele cateva ore de offroad adevarat pe care le apucase pana sa se strice acaretul :)
Si incepe recuperarea...bineanteles ca in momentul cand am ajuns la masina,cum era normal incepe si ploaia.
Muncim mai bine de 3 ore sa scoatem masinile,troliile frigeau de nu mai tineai mana pe ele,Galloperul la un moment dat a inceput sa si fiarba si a dat apa afara dar pana la urma reusim sa ajungem la drumul forestier.
Ajung acasa la 1 noaptea,rupt de oboseala.Azi primesc si pozele,materialul de blog cum zice Nicu,iar el maine la bere o sa primeasca intristarea,adica pretul reparatiei :)
A ramas sa-i mai provocam o data pe tovarasii IMSisti ca are de dat si ceva sticle de tarie fina maestrul si de ...sa recuperam paguba:)

10 comentarii:

ionutz spunea...

pai sa mergem deci:))

Costin spunea...

Dupa ce am vazut acolo sigur mergem,nu avem timp sa ne plictisim :)

Anonim spunea...

s-a anturat aiurea.
Cand a iesit cu fata aia la lac nu a mai dat nici un telefon sa vina baietzii sa-l ajute :-) :-)

ionut73

Afantana spunea...

clar - anturajul - si samuraiul taie pozmolul mai frumos daca-i arati o gheisha cu rotunjimile ascutite.
Banzaaaaai!

Anonim spunea...

andy68 zice:

Pe nicu de mic l-a stricat anturaju' asa ca nu va mirati ca si el la randul lui strica ce si pe cine poate - in speta masina la Costi

Anonim spunea...

Asa patesti cand dai masina la toti betzivii de pe forum.
Alta data fii mai atent cate lazi de bere baloteaza asta in bena.
Nu stiu de ce da cred ca te procopsesti cu un Camaro!

Anonim spunea...

pai, in primul rand, spun cu mana pe inima ca dojo-ul are niste samurai pe cinste...si aici ma refer la costin, ionut, andrei and CO. nu-i pupincurism..sa deranjezi omu duminica, sa vina sa te scoata din varful unui munte, aflat la 200 km distanta...si el sa nu stea pe ganduri..Respect. Respect si pt Navara si Orlando.
second: anturajul. acum cativa ani, cand detineam o frontera cu gume de strada, nu stiam ce-i ala noroi, drum de taf, troliu, scripete, hi-lift.
si nu in ultimul rand: baietii de acolo prea s-au crezut regii muntilor. tot respectul pt "zimbrul carpatilor", dar sa crezi ca tu esti singurul care-si duce masina la stana x, prea miroase a lauda de sine. s-a demonstrat ca si "pantofarii" din bucuresti manaca offroad pe paine. la primele urcari serioase, M-ul a ajuns sus condus de moi. samuraiul a urcat la relanti. nu am folosit deloc troliu, fiindca cu el legasem bara. si de pe traseul ala, oamenii (care-s ceva smecheri prin zona)scosesera tafurile, ca nu mai faceau fatza.
Iar recovery team au scos de acolo masina, zambind, spre stupefactia localnicilor.
acum asta e: dixtractia costa.
in concluzie: ma bagati "partener" la blog? :))
Niku

Anonim spunea...

Te baga bre, te baga, ca io zic ca Fontana are inima mare da' sa nu crezi ca-ti face si discount la reparatie pe chestia asta!

Anonim spunea...

Din ce in ce mai multe IMS-uri se aventureaza la off road! mi se pare normal, au cu ce frate, au cu ce! Problema mea e .... ce cauta nicu iorga sa se ia la intrecere cu un IMS ! hi, hi, hi ! Vorba lu' suzuker: masinii asteia (samuraiului) ii lipseste....soferul ei! hi, hi, hi

Costin spunea...

Imi pare rau ca nu apuc sa fac masina pana la Cluj sa se dea Bogdan4x4 cu ea.
Avem piesele dar nu are cine sa o faca pentru ca ne manaca Gandalf tot timpul!!