joi, 25 noiembrie 2010

TOVARASII REALESI

Asa cum bine stiti dupa atati ani petrecuti prin offroadul romanesc,prin concursuri atat ca particicant cat si ca organizator am reusit sa ajung MEMBRU DE ONOARE in cel mai renumit si cel mai puternic club de offroad din tara si anume Asociatia Club Offroad Racing Romania.
De aceea trebuie sa va povestesc ca ieri au fost alegeri in cadrul clubului deoarece dupa evenimentul organizat la Vama Buzaului au indraznit cativa membri nesemnificativi sa deschida pliscul si sa-si spuna nemultumirile.
Dara asa cum se intampla intr-o societate socalista TOVARASII au facut ce trebuie sa-i reduca la tacere pe nemultumiti,sa-i inlature si sa triumfeze la cel de-al noualea congrs obtinand inca un mandat asa cum si-a dorit poporul,popor care nu pre are legatura cu cursele de offroad asa cum ar trebui daca traduci numele SOCIETATII.
Deci o sa auzim in continuare discursuri de la balcon care o sa ne porunceasca ce avem de facut si ce cale sa urmam pentru binele si dezvoltarea offroadului romanesc.
Nu va povestesc mai mult,dar ne vedem la start :)



PS: Acesta nu e un pamflet si nu trebuie tratat ca atare!!!

2 comentarii:

Mosu spunea...

Blana, blana unde e?

Unknown spunea...

Probabil ca stia el de ca se imbraca asa la carnaval, oricum iar mi-ai adus aminte de momente frumoase si betii din vremurile bune.