joi, 11 decembrie 2008

Gandalf V - Turbocharging a zook

Am montat in sfarsit motorul turbo pe Gandalf.
Impreuna cu motorul din Germania au venit si cei care l-au modificat pentru a da prima cheie :). Pentru noi un prilej bun de a schimba ceva informatii cu baietii pasionati ca si noi de Zuki-uri modificate. De altfel ei nu sunt la primul Zuki supraalimenat, ci mai exista unul tot la noi in tara. Prilej deci ca cele doua zukiuri sa stea un pic la reglat la noi la Dojo.

Pentru montaj au fost nevoide ceva modificari la suportii de motor, galeria de evacuare- prilej cu care a primit o evacuare completa de la Borla,



ze germans

O sa revin cu poze mai recente de la compartimentul motor unde am relocat radiatorul, montat un electroventilator-vom monta si un intercooler, montat servodirectia, mutat compresorul arb si alte treburi.
Intre timp pentru ca motorul, asta in special turbo, se va incalzi am montat o priza de aer pe capota pentru o racire mai buna .


looking good..
Planuri mari pe viitor pentru Gandalf -si la propriu si la figurat- caci va primii punti de Toyota 8", cu raport 4.88, o suspensie noua , 35-uri si ceva bodywork. sweeeet.

2 comentarii:

Bogdan Calancea spunea...

Superba masina....
Ce motor s-a pus pe el? Ce caracteristici are?

Costin spunea...

1.6 16 valve vitara turbo
178CP
Trage incredibil de misto!!