miercuri, 30 aprilie 2008

MRJV,cea mai frumoasa VITARA.

Azi i-am montat lui Victor kitul de suspensie CALMINI 3 inch,cea mai smechera suspensie existenta pentru Vitara.
Masina a iesit super,urmeaza sa-i puna cauciucuri mai mari,sigur o sa vrea si niste flanse si o sa arate intr-un mare fel.
Omul are planuri mari pentru viitor iar noi o sa-l ajutam sa le duca la bun sfarsit

Asa arta dimineata.


Si rezultatul:)

Kitul
Mici diferente :)





Niros pregatit de Intrunirea Club 4x4

In sfarsit a reusit si Niros sa-si faca masina de offroad,pana acuma a fost mai mult SHOW acum e si GO :)



Deci a primit un bodylift de 6cm,jante de 16 si cauciucuri 33x9.5 profil Simex.
Trebuie sa-i mai ridicam bullbarul la care nu vrea sa renunte nici mort si sa mai umblam un pic pe la bara spate.


marți, 29 aprilie 2008

Ne dezmortim ca vine Aradul

Azi am facut o tura la Buzau sa mai dezmortim Samuraiul.Traseu super frumos,ne-a insotit si Razvan GTC,i-am vizitat si pe fratii G si am facut si 50km prin paduri :)




















In final am exersat si mersul pe barna!!

luni, 28 aprilie 2008

Veveritze



ei bine, veveritze

final de etapa

de pregatire pentru masina lui sorin care a plecat la sfarsit de saptamana si bineinteles noaptea. am rezolvat totusi cam tot ce era pe lista . makeup si facelift included. poze inainte de plecare..


nimic facut in interior cu exceptia volanului. nu e cea mai reusita combinatie dar ...face serviciu ;)

joi, 24 aprilie 2008

The beautiful-final

samuraiul rosu pe elicoidale (aka-the beautifull) a plecat de la noi. si nu oricum ci in franta. de la ultima intalnire a mai primit: reductor grsII cu 4.9:1 pe low, amortizoare mai lungi, canistre, un proiector:)), un T-max 8500 Outback(dinala cu wireless), un roofrack, hi-lift, statie , MP3 player, centuri SPARCO.....a iesit foarte misto.
In episodul urmator trecem la modificarea celuilalt Sam pe elicoidale, so stay tuned





bolt-on

tavi a lovit Golanu pentru a nustiucataoara, de data asta destul de grav, si bineintzles din vina lui..... ramas fara oglinda si, implicit jumatet din ecranu de reverse , a trecut pe la noi pentru elp. tot ce am putu face a fost sa ii grefam o ohlinda de samurai. bolt-on:)

bagam la greu

toata saptamana am bagat la greu la zukiul de concurs(sorry everybody). s-au facut o gramada de lucruri. nu am poze de la toate penca mai mult am lucrat decat am pozat. s-au relocat amortizoarele fatza spate, cele din spate mutandu-se mai sus, am ranforsat barile de directie, suportii de la transfer, s-au montat planetare HD pe fatza, am mai taiat din aripi sa facem loc la 33-uri, s-au inlocuit toti rulmentii , omocineticele, placutze, sabotzi,garnituri, simeringuri, etc etc ....mai sunt bushwackerele si farurile noi, si inca cateva kestii



marți, 22 aprilie 2008

si un mini concurs

in sfarsit ceva poze de la o iesire. am senzatia ca numai stam la dojo si nu prea iesim dar asta incepe sa se schimbe odata cu inceperea sezonului. Masinile nostre de concurs(o sa le zic Suzuki_1-penca in curand moi avec le pimp jimny dar si cu vitara rosie-vom fi Suzuki_2) au facut o mica iesire la o prieteneasca la Sighisoara(dracula offroad trophy? sau asa ceva ). Masina lui Tzuparu este intr-o lipsa de forma groaznica. Nus cum se face ca la cotetzele nostre nu apucam sa facem nimic...


in ziua plecarii am reusit sa dam o fatza barii, sa schimbam redcutorul cu unul mai redus, sa facem franele, crucile la un cardan, un pic prelata si asta e. restul mai avem pana la Arad...
la concurs, dupa ce masinile aveau aproape 2 ore avans, la masina lui Sorin


adica asta , s-au retezat suruburile de la un mrl si a pierdut fatza. in acesta ordine de idei....








s-au distrat un pic. in schimb au pierdut mult timp si nu au mai iesit pe podium... abia dupa ce au terminat curtsa au realizat ca ar fi putut bloca ambele puntzi si ar fi avut 3 roti care trag permanent dar.. asta e.
la trial a doaua zi(de unde nu mai am poze:(), dupa ce au schimbat o fuzeta au castigat fara probleme, urmatoarea masina terminand la peste 3(trei) minute diferentza fatza de zukiurile noastre. per total, bine. acum masina lui Sorin e iar la noi in dojo. va primi: un transfer nou, planetare HD, rulmenti si omocinetice noi, relocare amortizoare..si altele lista e foarte lunga..

va mai tzin la curent

ce se mai lucreaza la proiectul madmaxwhiteknight, ajuns la numaistiucare episod. s-au montat in sfarsit aripile din fibra si s-a incercat si capota..



sunt convins ca masina slabit ceva odata cu montarea componentetelor din fibra. penca o sa o ingrasam cu barile HD, scari, troliu si alt balast ...(to be continued)